22.06.2018 г., 17:44 ч.

Песен за Мери 

  Поезия » Друга
591 0 5

Мери, о Мери,

не плачи! Песента

си запей за родните

зелени планини!

Запей, за тучните

поля и плодородни

равнини- от птича

песен огласени и

от лятното Слънце

озарени!... И ще

се сбъднат всички

мечти за свобода!

О, Мери, ела си у

дома! Ела си у дома

тук те чака любовта!

© Нако Наков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??