Пей с мен
... песента на Живота
Хайша
Нима съм
сляп,
така ли
съм роден?
Създадох те
и почувствах
природата...
Именувах
те
и те
загубих...
Осъзнах
илюзията
затворих
очи
и спрях
да съществувам...
...............
Едно цвете
иска
любов
сътворена
от слънце,
от въздух,
от дъжд,
от мига
който,
загубихме...
...............
... пей с мен
песента на Живота
Хайша
?
© Росен Иванов Todos los derechos reservados
илюзията
затворих
очи
и спрях
да съществувам..."
------------------------------------------
Какво да кажа, всичко е казано...
Да,така е, животът е "красива илюзия",
но тя ни помага да оцелеем,
всеки я предпочита пред "грозната
истина", която убива желанието ни
за живот... Поздрави и от мен!