19 sept 2017, 22:10

Песента на щурците 

  Poesía » Verso acróstico
549 2 5

Прекрасна

е песента на щурците в

синхрон със звуците

ескалиращи

на тишината. 

Там някъде са птиците, 

а не чувам гласа им. 

 

Не виждам любовта, 

а я търся!

 

Щурците ми напомнят, че е жива. 

Умират бавно клетките, а

радостта напира в

целувката на цветята

и уханието на земята. 

Там някъде, някой ме чака! 

Единствен! 

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??