6 abr 2007, 18:49

Песничка 

  Poesía
737 0 10
 

Някакъв циганин, дрипав и стар,

хванал с въженце

луната.

Гордо се връщал с големия звяр -

нямало,

нямало

гъби

в гората!

По нашата улица спуснал се даже.

Но, понеже

били сме заспали,

не намерил,

не намерил

на кого

да я покаже,

не намерил на кого

да се похвали...

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??