Apr 6, 2007, 6:49 PM

Песничка 

  Poetry
792 0 10
 

Някакъв циганин, дрипав и стар,

хванал с въженце

луната.

Гордо се връщал с големия звяр -

нямало,

нямало

гъби

в гората!

По нашата улица спуснал се даже.

Но, понеже

били сме заспали,

не намерил,

не намерил

на кого

да я покаже,

не намерил на кого

да се похвали...

© Мартина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??