6.04.2007 г., 18:49 ч.

Песничка 

  Поезия
736 0 10
 

Някакъв циганин, дрипав и стар,

хванал с въженце

луната.

Гордо се връщал с големия звяр -

нямало,

нямало

гъби

в гората!

По нашата улица спуснал се даже.

Но, понеже

били сме заспали,

не намерил,

не намерил

на кого

да я покаже,

не намерил на кого

да се похвали...

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??