19 nov 2011, 12:39

Песничка 

  Poesía » De amor
498 0 7

 


  ПЕСНИЧКА


Като снежинки звезди от небето

пристан намират във мойто сърце,

когато  дъха ти усетя,

от усмивки роден.

 

Е, може да съм малко ретро,

затова пък съм си мен.

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??