19 нояб. 2011 г., 12:39

Песничка 

  Поэзия » Любовная
496 0 7

 


  ПЕСНИЧКА


Като снежинки звезди от небето

пристан намират във мойто сърце,

когато  дъха ти усетя,

от усмивки роден.

 

Е, може да съм малко ретро,

затова пък съм си мен.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??