20 feb 2013, 18:34

Песничка на Санчо Панса 

  Poesía » Otra
791 0 9

 

И няма строй, и няма стой -

от глад и нужда изкуфелници.

На бой, народе мой, на бой

със електрическите мелници!

 

 

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??