Feb 20, 2013, 6:34 PM

Песничка на Санчо Панса 

  Poetry » Other
723 0 9

 

И няма строй, и няма стой -

от глад и нужда изкуфелници.

На бой, народе мой, на бой

със електрическите мелници!

 

 

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??