20 февр. 2013 г., 18:34

Песничка на Санчо Панса 

  Поэзия » Другая
790 0 9

 

И няма строй, и няма стой -

от глад и нужда изкуфелници.

На бой, народе мой, на бой

със електрическите мелници!

 

 

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??