2 dic 2007, 12:57

Песничка за двата влака 

  Poesía » De amor
792 0 6
ПЕСНИЧКА ЗА ДВАТА ВЛАКА

Два влака тръгват от малката гара,
и двата в различни страни.
Два влака тръгват от малката гара
и с това се разделят две човешки души.
Два влака тръгват от малката гара,
и ще разплачат две красиви очи.
Два влака тръгват от малката гара
и назад не ще се върнат вече - уви!
Два влака тръгват от малката гара,
и двата в различни страни.

© Наско Енев - РИМПО Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??