2 дек. 2007 г., 12:57

Песничка за двата влака 

  Поэзия » Любовная
791 0 6
ПЕСНИЧКА ЗА ДВАТА ВЛАКА

Два влака тръгват от малката гара,
и двата в различни страни.
Два влака тръгват от малката гара
и с това се разделят две човешки души.
Два влака тръгват от малката гара,
и ще разплачат две красиви очи.
Два влака тръгват от малката гара
и назад не ще се върнат вече - уви!
Два влака тръгват от малката гара,
и двата в различни страни.

© Наско Енев - РИМПО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??