30 jul 2014, 0:10

Песъчинки в окото 

  Poesía » Otra
523 0 7

хляб и шоколад
бело
обич
джаз

флирт и отмъщение
Шопен и Санд
тъмнина
его

лед и огън
изгаряне
жарава
сърце
пепел


© Виктор Добрин Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??