Петорките
"Петорките" наричам малки колективи.
По примера на "Млада гвардия".
Идеята "колектив" е важна и основна.
Фокус и събор на разум.
Сборна "точка" - "камък и скала".
Ил - хълм - жизнедателно хълмче.
Жизнедателен кристал е колектива.
На разходка когато съм вземам камък във ръката.
После друг и друг, 5-7 стават - сила е това.
По-голяма от камъче едно ил две.
Опитай - виж това така дали е.
И с човешките души и умове е същото.
Сила са те - когато в сбор са - и тук са сила те, и там (отвъд).
И в Яв и в Нав. Ура.
Мислѝ за тях - зови ги нежно, леко.
Те именно това желаят.
Общуване и "бизнес" - изгода взаимна.
И боговете са съборна точка на
Множество души.
Както са такива - върхове и езера планински.
Посетителите тяхни - там се отпечатват.
Обединяват там се - те.
И хълмовете за разходка са съборни точки.
По същата причина.
В различно време - хора хълма посещават.
И се там - някак - чрез хълма свързват и събират.
Преминавам аз сега към скромни препоръки
За "петорките".
На този, който сила иска да получи.
И подкрепа в дните.
Радостен живот.
Живот - весел, светъл и доволен.
Примерна програма ще предложа за
Усилване-подкрепяне във дните.
На последователите.
Набележи си силни думи.
Лозунги не - "любов, любов, любов".
Ето за пример част от мойте думи.
Ч и рхд - четене и разходка.
Мхр и мтр - муладхарните хора и мотора.
Стр и дрг - строителство и другарство.
Труд и практика.
И т.н. имам 16 думи.
После имам 5 петорки за "обхождане".
Обхождане, оглеждане за миг - в ума. Сутрин.
Тях си спомням - поглеждам скромно.
5 + 2 са - по състав - моите петорки въобще.
5 мъже и 2 жени.
Има и заминали души-другари в тез петорки.
Всички те са живи!
На обед имам други две "петорки" за спомняне.
Какво е това спомняне - само ги поглеждаш хората за миг - и прославяш - ама леко.
За всичките хора от една петорка дума една-две - "Слава" - произнасяш.
Самият поглед твой е веч богатство.
Вече благодатен ток.
И вечер Лесничея има пак - петорки две.
За спомняне, ил прославяне.
Поговорих мисля аз доволно.
За прекрасните "петорки".
За фокусните "точки" колективни.
Мисли - създай си ти ден след ден, и постепенно - такива петорки за полза с тях взаимна.
Практикувай скромно и се радвай.
Нищо време не отнема тоз процес.
Ще се издигне и възпита твоят дух със времето.
Щастлив и радостен ще бъдеш.
На Лесничея скромен, и на Велес - слава - нек без колебание ний сега речем.
И те са "точки фокусни" и хълмове за сбор.
На хора много и подобни.
Що подобно мислят и света - подобно - гледат.
Ура
Лесничея
© Леснич Велесов Todos los derechos reservados