Дяволът калимявка надяна,
на бялото черно казва.
Ръси в църква тамяна,
от него Бог да ни опазва!
Направи "експертиза петорна",
че тризъбец и рога няма,
нямало улика безспорна,
Бойко наклеветен е...драма!
© Георги Todos los derechos reservados