Jul 18, 2022, 5:20 AM

"Петорната експертиза" 

  Poetry » Humour
244 0 2

Дяволът калимявка надяна,

на бялото черно казва.

Ръси в църква тамяна,

от него Бог да ни опазва!

 

Направи "експертиза петорна",

че тризъбец и рога няма,

нямало улика безспорна,

Бойко наклеветен е...драма!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??