11 feb 2011, 23:11

Пеят... 

  Poesía
675 0 15

Лежи Страхът

като сноп покосен

от сърпа заострен на Риска.

Пада здрачът на Мисли

недоизречени

зад билата на смелите Истини.

 

Уморена, Тъгата

търси подслон

и завивка, и топла постеля…

А преплели  пръсти

от бъдещи мигове,

Вината и Споменът пеят…

 

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??