14 mar 2009, 9:57

Пирамиди 

  Poesía » Otra
516 0 5

О,
ти
в полет
хващаш всяка
моя мечта. И нея
здраво държиш в юмрук -
по мъжки силен, а не семпло груб.
А
аз
на криле
от щастие
към теб политам.
И мечтите мои дивно-красиви
върху ти щедро, безмерно ще сипя.

 

                                                            

 

                                                               

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??