31 may 2011, 15:49

Пирински чеда 

  Poesía » Versos blancos
636 0 0

На Пирина планина
ще отида с радост,
че македонската душа
иска само свобода.

От Вардара до Пирина
само горди са чеда,
те истински обичат
и са верни до смъртта.

Ще изпия чаша вино
сили тя да ми даде.
Да не падам духом
и да вярвам в любовта.

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??