May 31, 2011, 3:49 PM

Пирински чеда 

  Poetry » White poetry
635 0 0

На Пирина планина
ще отида с радост,
че македонската душа
иска само свобода.

От Вардара до Пирина
само горди са чеда,
те истински обичат
и са верни до смъртта.

Ще изпия чаша вино
сили тя да ми даде.
Да не падам духом
и да вярвам в любовта.

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??