31 мая 2011 г., 15:49

Пирински чеда 

  Поэзия » Белые стихи
631 0 0

На Пирина планина
ще отида с радост,
че македонската душа
иска само свобода.

От Вардара до Пирина
само горди са чеда,
те истински обичат
и са верни до смъртта.

Ще изпия чаша вино
сили тя да ми даде.
Да не падам духом
и да вярвам в любовта.

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??