6 jun 2014, 21:36

Пиша ти писмо 

  Poesía » De amor
841 0 2

Пиша ти писмо

 

Пиша ти писмо.

Полученото

копираш

в друг файл.

После избираш

закъснение

и ги наслагваш.

Наблюдаваш

комбинациите

от думи.

Смислените – единици,

безсмислените – нули.

Пишеш ми за първата

смислена комбинация –

цяло стихотворение.

Дори и някой да чуе.

Усмихвам се.

Чета си моето писмо,

за да открия смисъла

на тази

комуникация.

© Любомира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??