6.06.2014 г., 21:36 ч.

Пиша ти писмо 

  Поезия » Любовна
842 0 2

Пиша ти писмо

 

Пиша ти писмо.

Полученото

копираш

в друг файл.

После избираш

закъснение

и ги наслагваш.

Наблюдаваш

комбинациите

от думи.

Смислените – единици,

безсмислените – нули.

Пишеш ми за първата

смислена комбинация –

цяло стихотворение.

Дори и някой да чуе.

Усмихвам се.

Чета си моето писмо,

за да открия смисъла

на тази

комуникация.

© Любомира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??