Пиша за теб,
пиша за любовта,
която отчаяно търсих,
която намерих в твойте очи.
В очите ми само ще намериш сълзи,
а на лицето ми ще намериш
усмивка отчаяна,
в сърцето ми ще намериш
само любов, твоя дали ще бъде,
не знам, но аз те обичам
и друго не искам да знам.
© Джулияна Николова Todos los derechos reservados