9.09.2008 г., 17:18 ч.

Пиша за теб 

  Поезия » Любовна
693 0 1


Пиша за теб,

пиша за любовта,

която отчаяно търсих,

която намерих в твойте очи.

В очите ми само ще намериш сълзи,

а на лицето ми ще намериш

усмивка отчаяна,

в сърцето ми ще намериш

само любов, твоя дали ще бъде,

не знам, но аз те обичам

и друго не искам да знам.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??