Пиши, Поете
Пиши Поете, стиховете.Продължавай!
Не спирай, все тъй, с думи да крещиш.
Такъв си остани. Не остарявай.
Пиши! Пиши, дори когато спиш.
Орисан бил си някога да тръгнеш,
закътаната вътре, във сърцето,
със лист и със перо ти да изтръгнеш
надежда, на четящите поети.
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados