14 nov 2012, 19:22

Pиск след разлистване 

  Poesía
626 0 2

Става им сиво,
но не от красивото.
Ставам бодлива,
рани пробиваща.
Ставам и сива,
но не от присвиване.
Стават бодливи -
риск след разлистване.

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??