14 нояб. 2012 г., 19:22

Pиск след разлистване 

  Поэзия
624 0 2

Става им сиво,
но не от красивото.
Ставам бодлива,
рани пробиваща.
Ставам и сива,
но не от присвиване.
Стават бодливи -
риск след разлистване.

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??