22 jul 2010, 21:57

Писмо 

  Poesía » De amor
696 0 0

Писмото, така чакано, днес го получих,

но не от този, на когото държа.

И сякаш сега нещо лошо се случи -

сърцето ми сякаш умря.

 

В писмото са описани милите думи,

които сънувам в нощта. 

А колко тъжно е и колко боли ме,

че не мога да отвърна на това.

 

Това "Обичам те!" дългоочаквано

не ме блазни сега.

А най-голямата беда, признавам е...

че и теб обричам на тъга.

© Александра Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??