3 jul 2010, 7:51

Писмо 

  Poesía » De amor
554 0 7

Какви ли мисли бродят зад прекрасното ти чело...

Звучат ли като музика на чело?

Лилавият въздух от еротика пари.

Желанието ми се гърчи в неонови пари.

Дори в любовта да си доста вещ,

не бива да забравяш, че не съм вещ.

Чувствата ми са като старите вина.

Не се сърди, аз нямам вина...

Любовта ми с времето все по-силна става.

Копнеж див движи всяка моя става.

И кой каквото ще да прави,

страстта не избира пътища прави -

тя е всепоглъщаща като река.

Свършвам писмото и ще река:

"Обичах те като за пръв и последен път,

но ти не разбра.Е, на добър ти път!"

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??