Мили Дядо Коледа,
реших да ти пиша писмо.
С години нямах за какво да те моля,
но днес ми се иска само едно...
Белобради приятелю, моля те дай ми
една истинска, голяма любов!
С него да нямаме никакви тайни
и да си бъдеме верни во веки веков.
Не е нужно да бъде красавец,
а само да има красива душа
и сутрин да ми ухае на здравец,
и никога вече да не бъда сама...
От сърце ти се моля, доведи ти при мен
мъжа, към когото вечно ще тичам,
и обещавам да бъда послушна всеки ден.
Подпис: Едно голямо момиче...
© Надежда Кръстева Todos los derechos reservados