20.12.2012 г., 17:56 ч.

Писмо до Дядо Коледа 

  Поезия » Любовна
891 0 1


Мили Дядо Коледа,

реших да ти пиша писмо.

С години нямах за какво да те моля,

но днес ми се иска само едно...

Белобради приятелю, моля те дай ми

една истинска, голяма любов!

С него да нямаме никакви тайни

и да си бъдеме верни во веки веков.

Не е нужно да бъде красавец,

а само да има красива душа

и сутрин да ми ухае на здравец,

и никога вече да не бъда сама...

От сърце ти се моля, доведи ти при мен 

мъжа, към когото вечно ще тичам,

и обещавам да бъда послушна всеки ден.

Подпис: Едно голямо момиче...

© Надежда Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??