14 abr 2013, 19:48

Писмото 

  Poesía » Otra
406 0 1

Писмото

 

Писмото, онова, неизпратеното...

Което писах всяка нощ

и изгарях миг след това.

Писмото, което писах

до себе си и до теб.

В него вписах откровения,

вписах болка, обич,

сълза, огнище, усещания...

Писмото с безвремия...

онова което никога не изпратих...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??