17 ago 2012, 12:19

Питай, сърцето си питай... 

  Poesía » De amor
1354 0 15
Ти не им вярвай, ако ти шепнат,
че като пух на глухарче отлитнах.
Киска се хорската завист във шепи,
но ти сърцето си, скъпи, попитай.

И не им вярвай, ако ти кажат,
че като дим се стопих под небето.
Хорските приказки нищо не важат,
щом нещо друго ти шепне сърцето.

И не им вярвай, ако те лъжат,
че като всяка любов - ще отмине.
Ако ме няма край теб да ти кажа -
питай, сърцето си питай, любими...

 

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??