2 ago 2014, 17:13

Питайте 

  Poesía » Civil
391 0 2

Питайте, питайте, питайте всички,

Ровете, търсете и пращайте в смут!

Не умирайте, не умирайте днес, не умирайте,

Уморения, спрелия, непитащия е луд!

 

Питайте, питайте, питайте ежесекундно!

И малкия, онзи прегърбения, и някого глух!

И слушайте, слушате, слушайте хората,

дори и когато изгубите слух!

 

Не умирайте, днес не умирайте и утре отново,

крачете със маршова стъпка напред!

Народе, народе, народе, тъй клети,

ако нявга умра, туй ще е моя завет.

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • То си е готова песен, повторенията се вписват идеално ако е тип бардова. Има доста хляб в нея!
  • Качено без редакция. Нещо в тези повторения не ми допада.
Propuestas
: ??:??