12 nov 2009, 0:24

Питаш ме 

  Poesía
521 0 0

Питаш ме дали те обичам,

дали ти се вричам,

дали те искам!

 

Питай звездите и те ще

потрепнат, попитай

листата и те ще прошепнат:

 

че за теб си мечтая,

че теб сънувам

и в съня си теб бленувам!!!

 

© Даниела Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??