Nov 12, 2009, 12:24 AM

Питаш ме 

  Poetry
520 0 0

Питаш ме дали те обичам,

дали ти се вричам,

дали те искам!

 

Питай звездите и те ще

потрепнат, попитай

листата и те ще прошепнат:

 

че за теб си мечтая,

че теб сънувам

и в съня си теб бленувам!!!

 

© Даниела Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??