31 mar 2017, 19:35

Пияни 

  Poesía » De amor, Erótica
809 2 1

Двамата с теб
ще отидем на концерт.
Стара рок банда.
Недалече от вас.
Ще изпием една-две бири.
Плюс три-четири шотчета
твърд алкохол.
Вървим към вас
леко пияни.
Отключваш вратата
и влизаме бавно.
Клатушкайки се.
Влезем ли,
ясно ми е -
сграбчваш ме.
Още на вратата,
а вече обвити
в прегръдки и целувки, 
но не и дрехи.

© monicaley Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ей,младостта не се шегува! Но ,я опитайте безплатно...И преди алкохол,само на две-три голи бири!😅
Propuestas
: ??:??