31.03.2017 г., 19:35 ч.

Пияни 

  Поезия » Любовна, Еротична
802 2 1

Двамата с теб
ще отидем на концерт.
Стара рок банда.
Недалече от вас.
Ще изпием една-две бири.
Плюс три-четири шотчета
твърд алкохол.
Вървим към вас
леко пияни.
Отключваш вратата
и влизаме бавно.
Клатушкайки се.
Влезем ли,
ясно ми е -
сграбчваш ме.
Още на вратата,
а вече обвити
в прегръдки и целувки, 
но не и дрехи.

© monicaley Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ей,младостта не се шегува! Но ,я опитайте безплатно...И преди алкохол,само на две-три голи бири!😅
Предложения
: ??:??