18 may 2007, 22:26

Пияните ни почерци 

  Poesía
1046 0 9

Пияните ни почерци се скитаха

по девствените, тихи редове.

Те стреляха в сърцата

и не питаха

кога да ни накажат и къде.


Пияните ни почерци не искаха

да знаят, че сме малки и страхливи

и бесни до стените ни притискаха.

Оплюваха ни, после ни убиваха.


Пияните ни почерци се сливаха

със шумните, развратни редове.

Ухилени във тъмното заспиваха,

забравили за нашите ръце.

© Елица Мавродинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??