26 oct 2009, 1:31

Плач 

  Poesía » Otra
588 0 7


Отворú се, небе,
аз ще плача.
Вселени, дайте път на плача ми.

Приготви се, земя!
О, хляб на плача,
приготви се,
сега ще те нося.
Кому?

Пригответе уши и души,
минали, живи и неродени,
аз ще плача.

Дайте ми глас, урагани!
Дайте сълзи, океани!

Откъде да намеря
какво да заплаче у мен?

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??