30 jun 2020, 8:01

Плача на дърветата 

  Poesía
604 0 0

Листата падат тихо навън,

чувам ги нощем насън...

Да плача ли тихо за тях,

в този безкраен задушаващ мраз?

Зимата безмилостно идва

носейки със себе си Смъртта!

Всяко падащо листо

е отронваща се тихо сълза...

Кажете ми,

за какво плачат дърветата?

Дали, като хората,

за тихо гаснещият живот?

Времето минава,

но болката не намалява!

Чуваш ли плача на дърветата

нощем насън?

Чуваш ли за помощ вика,

някъде далече навън?

© Adrian The Gray Wolf Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??