Jun 30, 2020, 8:01 AM

Плача на дърветата 

  Poetry
610 0 0

Листата падат тихо навън,

чувам ги нощем насън...

Да плача ли тихо за тях,

в този безкраен задушаващ мраз?

Зимата безмилостно идва

носейки със себе си Смъртта!

Всяко падащо листо

е отронваща се тихо сълза...

Кажете ми,

за какво плачат дърветата?

Дали, като хората,

за тихо гаснещият живот?

Времето минава,

но болката не намалява!

Чуваш ли плача на дърветата

нощем насън?

Чуваш ли за помощ вика,

някъде далече навън?

© Adrian The Gray Wolf All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??