18 ene 2009, 18:39

Плаче с теб небето 

  Poesía
844 0 4
 

Заплака с тебе небето,

светкавица жадно проби и сърцето.
Заплака с тебе небето,
за щастието ти за миг отнето.

Заплака с тебе небето.

Усети болката, която раздира сърцето...

Заплаках със тебе и аз,

усетих и мъката в тъжния  глас...

 

Заплака с тебе небето...

Заплака, а сълзите му покориха морето.

Морето, което видях в твоите очи,

морето с онези бурни и страстни вълни.

 

Заплака с тебе небето...

Усети парещата ти агония...

Заплака, а кървавата сълза

жално пророни я...

 

И плаче небето с тебе сега.

Плаче и усеща всичките мъки на света.

 

И плаче ранено,

затова, че душата в теб е сломена.

И плаче, че запозна те със смъртта безпощадна.

И плаче, че щастието ни за миг пропадна.

© Радена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И къде е унизена ? Това е нещо преживяно от човека който обичах и който преживя трудно смъртта на свой близък, изобщо коментарите ви не са правилни. Но това сте вие...
  • oleander4e (Радена )
    с тези ли ръце пишеш поезия
    или се храниш ...

    О, не, пардон, то поезията ... тук е унизена!
  • idemidoidemi гръмни се
  • изпреварили са ме...
Propuestas
: ??:??