29 feb 2008, 18:18

Плачеш ли... или вали?! (2) 

  Poesía
967 0 11

Отново слушах тази песен,

когато вънка сякаш заваля.

Беше вече пролет, мина тази есен,

защо сега валеше?... Чак сега?!

 

Нещо нежно чукваше стълкото.

Нечие сърце се пукна все едно.

Сякаш чувах твоето ''защото''

като гръм в моето небе.

 

Телефонът звънна. Цялата подскочих.

Бях заслушена във странен тъжен тон.

Но вдигнах телефона и усетих,

че и в твоя дом валеше... даже из ведро.

 

Трепереше гласът ти. Каза, че ти липсвам.

До там. И после чу се само шум.

Капеха сълзи, навярно съм ти липсвала...

... но плачеш ли... или вали?!

 

© ТтТтТтТтТ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??