19 abr 2011, 21:54

Плачеща китара 

  Poesía » Erótica
761 0 1

Плачеща китара

 

Срещнахме се най-накрая,

очите ми ненаситно те поеха.

Ти изля във мен за миг магия,

а аз открих  слънчевата дрога.

 

Хотелът се оказа тесен

за моите фантазии в нощта.

Ти докосна златна струна,

която в мелодия ме облада.

 

Тялото ми се превърна в китара,

еротика изсвири цяла нощ,

но след тази нощ китарата заплака

и с тъга удави моите очи.

© Ирена Дочева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??