Плачеща китара
Срещнахме се най-накрая,
очите ми ненаситно те поеха.
Ти изля във мен за миг магия,
а аз открих слънчевата дрога.
Хотелът се оказа тесен
за моите фантазии в нощта.
Ти докосна златна струна,
която в мелодия ме облада.
Тялото ми се превърна в китара,
еротика изсвири цяла нощ,
но след тази нощ китарата заплака
и с тъга удави моите очи.
© Ирена Дочева Все права защищены
Зареден с еротика стих!
!!!