29 ago 2011, 10:56

Плачи, майко , плачи 

  Poesía
1225 0 23

Плачи, майко , плачи

за едничка ти Вяра,

че любов не личи,

щом се люби със мяра.

 

Жали , майко, жали

за детето едничко.

Ситен дъжд те вали,

аз съм още самичко.


Майко, гледай за дни

със едничка си вяра

в непрогледни тъми

и с очи за раздяла.


Плачи, майко, плачи

за едно ви сираче,

като с твоите сълзи

друг не ще ме изплаче.

© Николина Милева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??