1 mar 2008, 22:52

Плахи стъпки 

  Poesía
477 0 2

Стъпките ми са тъй плахи...
малки крачици, страхливи!
Смелостта май носила уплахи...
понякога и улиците са мъгливи!

 

 

Светът пред мен се е разгърнал...
предлага ми се, цял и непокътнат!
Но на премяната си внимание не е обърнал...
С пелерина от лъжи се е обгърнал!

 

 

Под крилото му не искам да живея...
нека е студено, нека мокра съм, когато завали!
имам силата, за да го преживея...
ала грозотата му способна ще е да ме повали!

 

 

Стъпките ми все по-плахи са....
Краката ми изтръпнали са от незнание!
Да продължавам ли, или е по-добре да спра...
Любопитството избирам, ще последва покаяние!

 

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??